Samenkomsten

Zondag
10.00-11.45 Eredienst
12.00-13.00 Lunch (1x per maand)

Woensdag
18:30-21:00 Bijbelleesclub (2-wekelijks; 18:15 inloop)
20.00-21:00 Uur van gebed (2-wekelijks, via Zoom)

Bekijk de volledige agenda
Alle samenkomsten zijn in het kerkgebouw: Zadelstraat 3, Hilversum (tenzij anders aangegeven).

Over de samenkomsten

Eredienst
Elke zondag komen we samen voor een eredienst. We keren ons hart tot God door samenzang, het lezen van de Bijbel en gebeden. Samen vieren we het avondmaal en luisteren naar de toespraak. De samenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen.

Orde van dienst
De zondagse samenkomsten worden geleid door een van de oudsten van de gemeente. Tijdens de dienst mogen broeders en zusters liederen opgeven, Bijbelverzen voorlezen, gebeden uitspreken en getuigenissen geven. Zusters geven geen toespraak of preek en bedienen niet het avondmaal.

Avondmaal
Brood en bekerIedereen die Jezus Christus als Heer en Redder belijdt is van harte welkom om deel te nemen aan het avondmaal. Dat geldt voor de gasten in onze samenkomst die in de eigen kerk deelnemen en ook voor degenen die voor het eerst willen deelnemen. In dat geval vragen we je om dit aan te geven bij een van de oudsten. We leiden je graag verder op de weg van Jezus. Twijfel je? Wacht dan nog even en vraag na de dienst een oudste om advies.

Bijbelkring en uur van gebed
Naast de zondagse eredienst zijn er nog meer bijeenkomsten waarbij je van harte welkom bent. 
In de Bijbelkring bespreken we een geloofsonderwerp aan de hand van praktische vragen. In het uur van gebed bidden we samen voor elkaar, voor de zending, 
voor bijzondere zorgen en voor de wereld waarin we leven.