Samenkomsten

Zondag
10.00-11.45 Eredienst
12.00-13.00 Lunch (1x per maand)
19.30-20.30 Uur van gebed (even weken)

Woensdag
20.00-21:30 Bijbelkring (oneven weken; 19:30 inloop)
20.00-21:30 Uur van gebed (1x per maand)

Alle samenkomsten zijn in het kerkgebouw: Zadelstraat 3, Hilversum.

Over de samenkomsten

Eredienst
Elke zondag komen we samen voor een eredienst. We keren ons hart tot God door samenzang, het lezen van de Bijbel en gebeden. Samen vieren we het avondmaal en luisteren naar de toespraak. De samenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen.

Orde van dienst
De zondagse samenkomsten worden geleid door een van de oudsten van de gemeente. Tijdens de dienst mogen broeders en zusters liederen opgeven, Bijbelverzen voorlezen, gebeden uitspreken en getuigenissen geven. Zusters geven geen toespraak of preek en bedienen niet het avondmaal.

Avondmaal
Brood en bekerIedereen die Jezus Christus als Heer en Redder belijdt is van harte welkom om deel te nemen aan het avondmaal. Dat geldt voor de gasten in onze samenkomst die in de eigen kerk deelnemen en ook voor degenen die voor het eerst willen deelnemen. In dat geval vragen we je om dit aan te geven bij een van de oudsten. We leiden je graag verder op de weg van Jezus. Twijfel je? Wacht dan nog even en vraag na de dienst een oudste om advies.

Bijbelkring en uur van gebed
Naast de zondagse eredienst zijn er nog meer bijeenkomsten waarbij je van harte welkom bent. 
In de Bijbelkring bespreken we een geloofsonderwerp aan de hand van praktische vragen. Daarna bidden we voor elkaar en voor de aan onze gemeente verbonden zendingswerkers. 
In het uur van gebed bidden we met elkaar voor bijzondere zorgen. Eens in de maand hebben we een uur van gebed voor de zending en de wereld.