Activiteiten

Alpha Cursus: Ontmoeten | Vragen | Ontdekken
Welkom! De Alpha Cursus is voor iedereen die meer wil weten over het christelijke geloof, die pas christen is geworden of die nog eens wil nadenken over de basis van zijn/haar geloof. Iedereen is welkom. Kom gewoon de eerste keer vrijblijvend kijken of deze cursus iets voor je is. Deelname aan de cursus is gratis.
De eerstvolgende Alpha Cursus start in januari 2024 en duurt 10 avonden en een zaterdag. De cursusavond is op donderdag (om de week) van 18.00-21.00 uur incl. maaltijd. In overleg met de cursusgroep kan gekozen worden voor een andere cursusdag. Cursuslocatie: Zadelstraat 3, Hilversum.
Aanmelden en meer informatie: 
info@silohilversum.nl

Pastorale zorg
Het Lief&Leed team heeft aandacht voor het welzijn van de mensen, bezoekt ouderen, stuurt een attentie naar zieken of een kaartje wanneer er een verjaardag of jubileum is. Wanneer er hulp of speciaal gebed nodig is kan dat aan het Lief&Leed team worden doorgegeven.

Andere activiteiten
Regelmatig is er een gezamenlijke lunch op zondag. We proberen dat te combineren met een korte presentatie of iets anders. Soms gaan we naar de dagcamping om te picknicken. Ook organiseren we gemeente-events waarbij gezelligheid en plezier de boventoon voeren. Hierbij wordt inbreng van iedereen op prijs gesteld.