Activiteiten

Prayer Course: “Heer, leer ons bidden”
De Prayer Course is een reis door het Onze Vader. In 7 avonden gaan we langs de thema’s (1) Aanbidding, (2) Vragen, (3) Voorbede, (4) Volharding, (5) Luisteren, (6) Strijd en (7) Belijdenis. Allemaal om meer te ontdekken over gebed en je gebedsleven te verdiepen. De bijeenkomsten starten met een filmpje en daarna praten we door aan de hand van een aantal gespreksvragen. De Prayer Course start op woensdagavond 11 oktober 2017 (19:30 inloop, 20:00 start, 21:30 einde). Kijk voor de andere data in de agenda. Deelname is gratis, aanmelden is niet noodzakelijk.

Alpha Cursus: Mijn grootste avontuur
Welkom! De Alpha Cursus is voor iedereen die meer wil weten over het christelijke geloof, die pas christen is geworden of die nog eens wil nadenken over de basis van zijn/haar geloof. Iedereen is welkom. Kom gewoon de eerste keer vrijblijvend kijken of deze cursus iets voor je is. Deelname aan de cursus is gratis.
De Alpha Cursus start 25 januari 2018, duurt 10 lessen en wordt om de week gehouden. De cursusavond is op donderdag van 18.00-21.00 uur (incl. maaltijd). In overleg met de cursusgroep kan hiervan worden afgeweken. Cursuslocatie: Zadelstraat 3, Hilversum.
Aanmelden en meer informatie: 
info@silohilversum.nl

Pastorale zorg
Het Lief&Leed team heeft aandacht voor het welzijn van de mensen, bezoekt ouderen, stuurt een attentie naar zieken of een kaartje wanneer er een verjaardag of jubileum is. Wanneer er hulp of speciaal gebed nodig is kan dat aan het Lief&Leed team worden doorgegeven.

Andere activiteiten
Regelmatig is er een gezamenlijke lunch op zondag. We proberen dat te combineren met een korte presentatie of iets anders. Soms gaan we naar de dagcamping om te picknicken. Ook organiseren we gemeenteavonden waarbij gezelligheid en plezier de boventoon voeren. Hierbij wordt inbreng van iedereen op prijs gesteld.