De Levende Adventskalender

Dit jaar gaat de Levende Adventskalender in Hilversum en Nieuw Loosdrecht op reis langs 23 locaties. Opnieuw is er een lichtsnoer van adressen dat de donkere decembermaand verlicht. Kerken, buurthuizen, het Raadhuis, Grand Café Nieuw Zuid en het Klusklooster zetten hun deuren open voor een warme ontmoeting tussen buurtbewoners. Ook wij doen daaraan mee!
Juist in een tijd waarin veel initiatieven niet als vanouds mogelijk zijn, zoeken we nieuwe wegen om met elkaar in contact te blijven en ervaringen te delen. Vanzelfsprekend met oog voor de veiligheid van alle deelnemers. Door het open huis dit jaar op ruime locaties te organiseren, kunnen we de RIVM richtlijnen goed waarborgen. Ook als wat meer afstand noodzakelijk is, blijven we heel graag met elkaar in contact. Laten we samen het licht doorgeven!
Klik hier voor een lijst van deelnemende organisaties en kijk waar u wilt aansluiten. Er is altijd een adres bij u in de buurt. Deelname is gratis. Voorafgaande aanmelding is niet nodig en u mag zo vaak een open huis bezoeken als u wilt. We kijken erg uit naar uw komst en hopen op veel warme ontmoetingen!
Tip: Kijk voorafgaand aan uw bezoek op de website www.levendeadventskalender.nl voor het laatste nieuws over de openstellingen en de actuele coronamaatregelen